Siker történetek

Love Your Belly

Timi (2 gyermekes közgazdász anyuka)

Hogy hogyan talált rám Timi, nem tudom. De már az első pár mondatából kivehető volt hogy Ő nem az a típus, akinek az a fontos, hogy újra karcsú legyen a dereka, meg lapos a hasa. Ő kicsit meg volt rémülve.
Saját elmondása alapján a köldöke elkezdett kifelé dudorodni, pedig addig soha. Már a szülés is régebben volt, hiszen a pici fia, akkor lett 7 hónapos.
Egy nap alatt egyeztettünk időpontot... hétforől szerdára. Nálam ritka az ilyen. Ráadásul nem a szomszéd utcából jött, hanem 70km-t utazott hozzám.
Pontos érkezés volt pedig ilyenkor felkészülök, hogy baba mellől jön az anyuka és még messziről is, ráadásul decemberben... tuti késik, persze semmi baj, mert én is anyuka vagyok megértem, átéltem, tudom milyen.
De Ő nem késett, pontos és precíz volt. Az óra közben is. A feladatok közben sokat kérdezett és láttam, ahogy fejben kapcsolja össze a szavakat a helyzetekkel és a mozdulatokkal. Akkor már sejtettem, hogy Ő egy elég tudatos anyuka.
Meg is látszódik a munkáján, minden nap otthon tornázik 20-30 percet.
A magánórán sikerült arra is rájönni, hogy a szétnyílás a hasizmai között, illetve az újonnan beszerzett és használt járóka, amiből a pici fiút ki-be kellett emelgetni együtt okozták a köldöksérv kialakulását.
Timi volt sebésznél is, aki megerősítette a ködöksérv jelenlétét, de nagy örömömre azt tanácsolta, hogy tornázzon, mert így elkerülhető a műtét.
Timi 3 hetente küld nekem fotót nem előbb nem később :) és én mindíg izgatottan várom.
A képeken az első 6 hét eredménye látszódik.


Csak így tovább...

Judit (4 gyermekes tanár anyuka)

Amikor Judithoz mentem magánórára, leesett az állam. A nappalijukban egy igazi rúd volt, tudjátok olyan csillogós fényes, amit a pole dance-hez használnak.
Mondta nekem a telefonban hogy rúdtáncol, de azt nem gondoltam, hogy a LoveYourBelly gyakorlatokat egy ilyen rúd mellett fogjuk begyakorolni.
Judit szerencsés alkat, súlyfeleslegről nem beszélhettünk. De "sajnos" az Ő pocakján is nyomott hagyott a 4 terhesség: pontosan 3 ujjnyi rést.
Ez volt az ára a 4 csodának, aki kibújt a pocakjából.
Judittal könnyen, gyorsan átvettük a feladatokat, jó testtudata volt. Persze az óra végén beszéltünk arról is, hogy hogyan tudja folytatni a rúdtáncot, úgyhogy a hasának ne ártson. Azt is elmesélte, hogy van pár feladat, amit nem tud megcsinálni. Megnyugtattam, hogy ez a szétnyílás miatt lehet, és hogy ha sokat erősödik, menni fog az is.
Kb 3 héttel a találkozásunk után kaptam Tőle egy videót a következő szöveggel: "Szia ezt az új oldalizmainak köszönhetem. Ma sikerült először"

Nézzétek csak:Timi (4 gyermekes anyuka)

Timi telefonon hívott engem, hogy érdekelné a tanfolyam és elhozná egy barátnőjét. El is jöttek hozzám. Timi jó kedvű mosolygós, életvidám anyuci.
Szerintem nem nagyon hitt abban, hogy lehet a pocakjával mit kezdeni. A sérülés nagy volt: 4 ujj széles és végig szakadva.
A tanfolyamon végig jó kedvű csacsogós anyuka volt, az volt az érzetem sosem látom újra, csak eljött kikapcsolódni.
De nem! Jelentkezett, hogy szeretné, hogy tornázzunk együtt, hozzuk helyre a hasát.
4 hét alatt zártuk a rést a pocakján 1.5 ujjnyira. Hihetetlen akaraterő és munka volt, de sikerült. Azóta még két barátnőjét is behálózta, így szoktunk mi négyesben LoveYourBelly-zni Timi kuckójában.Noémi (2 gyermekes anyuka)

Olyan igazi anyuci, aki minden pillanatban azon gondolkozik, hogy mit, mikor, hogyan csináljon, hogy a fiainak a legjobb legyen. Mi sem bizonyítja ezt jobban hogy a magánórán 1 óràt beszéltünk a gyerekekről ❤
Kb 3 hét után írta ezt nekem: "biztos jó érzés visszaadni mások önbizalmát"
Pedig csak előcsalogattuk... 😊